Navigatie

Algemene voorwaarden

BESTELLEN

Wanneer u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leverings voorwaarden [ lees deze aub ] en gaan wij ervan uit dat u de gewenste producten wilt ontvangen.
U krijgt een email van ons ter bevestiging met daarin de bestelde producten , een ordernummer , het totale aankoopbedrag [ inclusief de verzendkosten ] en de betalingsmogelijkheden.

ANNULEREN BESTELLING

Wettelijk gezien heeft u 14 dagen de tijd om op uw bestelling terug te komen. Wanneer bij annulering de bestelling reeds verzonden is , kunt u dit op eigen kosten retour zenden. de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt. Na ontvangst , schadevrij en goed verpakt krijgt u de netto aankoopkosten terug gestort op uw bankrekening.

BETALING EN VERZENDING

De betaling geschied altijd vooraf per bank. Vermeld bij betaling altijd het ordernummer. In de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt, vind u alle gegevens om het aankoopbedrag [ inclusief verzendkosten ] aan ons over te maken. Wanneer na 7 dagen geen betaling van u is ontvangen, word de bestelling teniet gedaan.

VERZENDKOSTEN

De verzending van uw bestelling geschied via PostNL. Voor bestellingen in binnen en buitenland gelden de tarieven van PostNL.
Er word getracht om de bestelling op een zo voordelige manier te verzenden [ standaard ]. Henny`s Miniaturen zal de bestelling met zorg behandelen, verpakken en overdragen aan PostNL. Verzending van uw bestelling is , zoals beschreven , op eigen risico. U kunt aangeven om uw bestelling aangetekend te laten verzenden [ let op meerkosten ] om dit risico in te perken. Wanneer u hier over niets aangeeft , gaat de bestelling als standaardverzending op de post.

LEVERTIJD

Na ontvangst van de betaling worden de artikelen op voorraad binnen 5 werkdagen overgedragen aan PostNL. Wanneer er extra wensen zijn bv. het maken van een pruikje of verven schoeisel dan zal ik u hier via een email inlichten over de verwachte levertijd. Wanneer uw bestelling is aangeboden bij PostNL krijgt u hierover een bevestigings-email.

GARANTIE EN AANSPRAKELIJKHEID

Mocht u niet tevreden zijn met de bestelling dan kunt u deze binnen 14 dagen na aankoop op eigen kosten retourneren. Na een correcte ontvangst krijgt u de netto kosten van de bestelling retour. Bij klachten, tips of ideeen verzoek ik u contact met mij op te nemen. Binnen mijn mogelijkheid zal ik er, naar alle redelijkheid, alles aan doen om tot een oplossing te komen.

AANVAARDING VOORWAARDEN

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de hierbovengenoemde voorwaarden. Bij de laatste stap van uw bestelling word u gevraagd dit te bevestigen door voor akkoord aan te vinken.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2017 henny `s miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel